Întrebări și răspunsuri

Cum sa cumparati jucarii pe site-ul ToyBox?

Pentru a face cumparaturi pe site-ul ToyBox.md va recondam sa urmati citiva pasi:
 1. Intrati in catalogul site-ului ToyBox.md si alegeti categoria care va intereseaza. Puteti sorta jucariile dupa pret, virsta sau sexul copilului.
 2. Daca o jucarie va atras atentia, faceti click pe poza si va aparea informatia detaliata: producatorul, descrierea, poze adaugatoare. 
 3. Daca ati hotarit sa procurati jucaria, apasati butonul "Cumpara" in dreapta pozei. Va aparea un mesaj cu textul "Ati adaugat produsul in cos". Daca v-ati decis cu comanda, apasati butonul "Finalizeaza comanda" si treceti la punctul 4 a acestei istructiuni (mai jos). Daca doriti sa mai adaugati produse in cos, apasati butonul "continuati cumparaturile". In continuare pentru a va reintoarce la lista de produse alese de dumneavoastra, si a finaliza comanda, e nevoie sa apasati butonul "produse in cos" din coltul drept al site-ului (partea de sus).
 4. Introduceti datele dvs personale si adresa de livrare, pentru ca noi sa putem confirma comanda. Dupa ce ati indeplinit toate cimpurile apasati butonul "Continuare".
 5. Ultimul punct - este "Confirmarea comenzii". Verificati corectitudinea datelor: produsul, cantitatea, pretul livrarii, suma spre achitare. Daca doriti sa corectati datele, apasati butonul “Redactare date”. La adresa electronica indicata de dumneavosatra veti primi confirmarea comenzii pe site-ul ToyBox.md.
In scurt timp dupa plasarea comenzii, operatorul nostru va lua legatura cu Dvs pentru a confirma comanda si a stabili ora de livrare care va convine.
 

Livrarea si plata

 
 • Comenzile pe site pot fi plasate la orice ora si zi (24/24, 7/7).
 • Livrare prin Chișinău se desfășoară a doua zi. Costul livrarii - 45 lei. Se desfășoară de luni până vineri.
 • Livrare prin Chișinău în aceeași zi. Costul livrarii - 50 lei. Se efectuează de luni până vineri, cu condiția ca comanda va fi plasata nu mai tirziu de orele 13:00.
 • Livrare prin Moldova (24-48 ore). Costul livrarii - de la 70 de lei. Prețul exact de livrare poate fi aflat de la operator la confirmarea comenzii.
 • Achitarea se efectueaza cu bani ches la curier. Dupa ce, el va da bonul de casa.
 • Nu livram in Transnistria.

Nota:
 • Comenzile plasate dupa orele 18.00 se vor livra peste o zi.
 • Iar daca comanda a fost plasata vineri dupa orele 15:00 comanda se va procesa luni. Programul in zilele de sarbatori va fi publicat suplimentar.
 

Ridicarea comenzii de sine statator (a doua zi)

In internet-magazinul ToyBox.md, puteti ridica marfa de sine statator (a doua zi) din oficiul nostru la adresa: or. Chisinau, str. Bucuresti 23A, etaj.4 of.414
 • Marfa se elibereaza de Luni pina Vineri intre orele 9:00 - 18:00.
 • Marfa se elibereaza a doua zi dupa ce s-a efectuat comanda.
 • Daca comanda s-a plasat vineri, ea va fi disponibila pentru a fi ridicata - luni.
 • In punctul de primire nu este posibilitate de a alege alta jucarie.

Oparatorul nostru va lua legatura cu dvs pentru a confirma disponibilitatea comenzii.
 

Return de marfa.

Returul de marfa se face conform urmatoarelor reguli:
 • Este pastrat bonul de casa
 • Au trecut nu mai mult de 14 zile calendaristice din data cumpararii produsului
 • Jucaria este nefolosita
 • Este pastrata infatisarea si ambalajul.
 • S-au pastrat toate actele, etichetele, ambalajul si sigiliile originale
 • Daca nu sunt depistate zgarieturi, urme de reparatie, incercari de desfacere a jucariei etc. Nu au fost incalcate regulile de pastrare si garantie (jucaria nu a fost scufundata, scapata, deteriorata etc).

Daca toate regulile descrise mai sus sunt respectate, e nevoie sa luati legatura cu operatorul nostru (numarul de telefon il gasiti in Contacte), dupa aceea aduceti jucaria, in oficiul nostru, la adresa: or. Chisinau, str. Bucuresti 23A, etaj.4 of.414

Dupa ce reprezentantul nostru, va constata ca starea marfii returnate este in regula (toate mecanismele lucreaza, nu sunt zgirieturi, sunt toate actele, etichetele si sigiliile originale etc) noi va vom propune o jucarie la schimb sau se vor restitui banii achitati pentru marfa.

Daca marfa are defect, dupa concluzia data (maximum 7 zile) de service-centru, ca defectul nu a aparut in urma exploatarii incorecte, noi vom schimba produsul pe unul identic sau va vom propune unul similar (in cazul in care produsul dorit nu mai e in stoc), sau la dorinta cumparatorului se vor restitui banii achitati pentru marfa.

IMPORTANT: Daca defectul a aparut in urma exploatarii incorecte, neglijente, abuzive, diferite de cea descrisa in instructiuni, magazinul-online ToyBox are dreptul de a refuza cererea de retur.

Nota: Daca apar intrebari, va rugam sa luati legatura cu operatorul nostru pentru ca noi sa rezolvam cit mai curind posibil problema aparuta.

Va multumim ca ati ales magazinul nostru!